Fashion Revolution Week // INSIDE OUT

Vandaag begint de Fashion Revolution Week! Precies 4 jaar geleden, 24 april 2013, was de Rana Plaza ramp in Bangladesh, waarbij meer dan 1000 mensen om het leven kwamen. Sindsdien vind elk jaar de Fashion Revolution Week plaats om aandacht te vragen voor een eerlijkere, milieuvriendelijkere, veiligere en schonere kledingindustrie.

En je kan helpen! Neem een foto of selfie met je kleding (binnenstebuiten) en zet hem op social media met de hashtag

#WhoMadeMyClothes

Tag ook het merk van je kleding in het bericht! Want waar komt je kleding nou eigenlijk vandaan? Wie heeft het gemaakt en onder welke omstandigheden?

Merken luisteren naar hun consumenten! Als wij vaak genoeg vragen waar onze kleding vandaan komt, zal een merk dit op een gegeven moment uit gaan zoeken. Vorig jaar vroegen meer dan 700.000 mensen #WhoMadeMyClothes, Er waren er 156 miljoen hits en 350 grotere merken reageerden. 3500 merken en ontwerpers lieten zich zien met #IMadeYourClothes.photogrid copyde807c1d2dba6181f8c64b917683fce1 copy

1

Deze week vinden er verschillende evementen plaats, over de hele wereld. Met 4 klasgenoten heb ik ook een evenement georganiseerd! INSIDE OUT, dit vond een paar weken geleden al plaats, in verband met de meivakantie. Voor dit evenement hebben we een kleine collectie gemaakt van oude spijkerbroeken, om mogelijkheden te laten zien van hergebruik van afgedankte kledingstukken. Ik maakte de mantel. :) Tijdens het evenement gingen we discussiëren over de kledingindustrie en hoe we die zouden kunnen verbeteren.

event

act as if what you do makes a difference it does

Klik hier om de resultaten van vorig jaar te bekijken.
Klik hier om je nog meer te verdiepen in Fashion Revolution.

2 reacties op “Fashion Revolution Week // INSIDE OUT

 1. Hi. Very interesting content but it’s hard to find
  whatrilikes.nl in search results. You are out of google’s top 10,
  so you can’t expect big traffic. You need high quality backlinks to rank in serps.
  And you can get them for free, just search
  in google: forbesden’s tools

 2. Thank you forr writing this awesome article. I’m a long time reader but
  I’ve neveer been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog
  and shared this on my Twitter. Thanks again for a great post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: