Winactie – grijze sjaal!

Winactie gesloten

Jej, een winactie! Ik mag een grijze sjaal verloten van winterjassen.com. Van deze site word ik heel erg blij!

Het is een site met een overzicht van wat er in andere webshops te koop wordt aangeboden aan winterjassen. Maar het milieu wordt niet vergeten! Je kan op de site vanalles lezen over duurzaamheid, hoe een jas wordt gemaakt, tips om de jas te kiezen die het beste bij je past, etc. Jassen shoppen en nuttige informatie in één, dat is nog eens handig!
foto 1 copy foto 2 copy
Ik heb deze grijze sjaal gekregen en hij is echt heel fijn! Hij past mooi bij mijn roze (nep)bontjas! En als sjaal voor de lente is het precies de goede dikte. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik er nog één weg mag geven!

Wil je de sjaal winnen? Wat je moet doen:
♥  Like mijn facebookpagina, als je dat nog niet hebt gedaan! Blijf je gelijk op de hoogte van mijn nieuwste posts. :)
♥ Laat een reactie achter op dit bericht OF een reactie onder het bericht van dit artikel op Facebook.

Eind deze week stuur ik de winnaar een berichtje!
foto 3 copy

gesponsord door winterjassen.com

6 reacties op “Winactie – grijze sjaal!

 1. スーパーコピーブランド激安通販IWCスーパーコピー、IWC時計コピー、IWCコピー

 2. Great article. I am going through a few of these issues as well..

 3. After I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I recieve four emails with the same comment. There has to be a way you can remove me from that service? Many thanks!

 4. Marit on 28 maart 2017 at 13:02 said:

  Oeh! leuk!
  Ik doe mee!
  (heb natuurlijk ook geliked op facebook)

 5. Marike on 27 maart 2017 at 13:42 said:

  Oehh leuke sjaal, ik doe ook mee!!

 6. Margaretha Visser on 27 maart 2017 at 13:08 said:

  Erg mooie sjaal! Ik doe mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: