I’m back!

Vandaag precies 4 jaar geleden ben ik begonnen met bloggen! Maar vorig jaar februari werd het allemaal even te druk door de examens. Daarom ben ik een tijdje gestopt, het was echt fijn om me alleen te hoeven concentreren op mijn examen. Voor mijn examen heb ik een hele collectie gemaakt en die heb ik geshowd op de modeshow van school, die ik met mijn klas heb georganiseerd. Hierdoor heb ik mijn diploma Specialist Mode Maatkleding gehaald!

Daarna heb ik heerlijk lang vakantie kunnen vieren, ik ben met mijn beste vriendinnetje Suus naar Malta geweest, en met mijn ouders en zusjes naar Gran Canaria. Ook heb ik gewerkt bij een stoffenwinkel en ben ik op kamers gegaan.

En toen de vakantie voorbij was, ben ik begonnen aan het HBO! Ik zit nu in mijn propedeuse van de opleiding Vormgeving, aan de kunstacademie Maastricht of Fine Arts and Design (MAFAD), op het Zuyd in Maastricht. Het is echt een super leuke opleiding en ik heb het heel erg naar mijn zin. En ik woon ook in Maastricht! In een huis met nog 10 studenten.

Maar mijn blog, tja, die is er nog steeds. En het begon weer te kriebelen om te gaan typen! Dus hier ben ik weer!

Ik ga het wel iets anders doen dan eerst. Meer gericht op wat ik doe tijdens mijn opleiding, mijn interesses, en minder over mijzelf persoonlijk. Ik ga bijvoorbeeld geen Picture diary’s meer maken. Zo zie ik het nu voor mij tenminste. Ik ga ook niet persé 1 artikel per dag of per week schrijven, ik zie wel wanneer ik iets leuks heb gedaan of gemaakt wat ik wil delen.

De komende tijd zien jullie nog de foto’s van mijn examen-collectie en ik laat jullie zien wat ik tot nu toe heb gedaan op de kunstacademie. Ik ben door mijn opleiding veel met kunst bezig, en ik ben ook steeds meer geinteresseerd in duurzaamheid. Dus eerst wel genoeg om over te schrijven!

Ik vind het leuk als jullie mijn blog weer gaan volgen! :)

Ennee, gelukkig nieuwjaar iedereen!

Liefs Riemke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: