Today’s outfit

Vandaag draag ik mijn Lola-rokje! Deze outfit heb ik al een paar keer aangehad, maar was nog niet op de foto geweest. De rok heeft een print met oranje, paars, blauw, zwart en beige, en ik vind die kleurencombinatie prachtig bij deze top staan! :)

En mijn haar kan toch vast! In een half knotje. :)

Ik heb vandaag lekker uitgeslapen, foto’s gemaakt en ik ga zo nog bezig met schetsen voor mijn examen. Vanavond ga ik uit eten met mijn ouders en beppe, naar een etentje dat mijn zus heeft georganiseerd met school. :) Leuk! :)

Fijne zondag, liefs!
outfit 01 outfit 02 outfit 03 outfit 04 outfit 05
top Primark – rok zelgemaakt
haarelastiek zelfgemaakt – ketting Primark – armband H&M – horloge Regal – schoenen Dr. Martens

Een reactie op “Today’s outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: