Self-made: Jurk voor mijn beppe

Ik heb nog meer genaaid! Toen mijn beppe (oma) 75 jaar werd, kreeg ze een bon van mij, dat ik een jurk voor haar zou gaan maken. Samen hebben we het ontwerp gemaakt. Ik vind kragen, knopen en manchetten (einde van een mouw van een blouse) nooit leuk, en daarom vermijd ik dat altijd. Maar mijn beppe leek het leuk, en mij leek het een leuke uitdaging! En eigenlijk is het super goed gelukt! Ik ben blij dat ik nu weet dat ik het kan. :)

Het duurde wel wat langer dan verwacht, omdat ik door mijn schouder niet kon naaien. Maar nu hadden we ijsvrij, en kon ik de jurk zo afmaken! Gister ben ik bij mijn beppe op visite geweest en heeft ze de jurk gekregen, en beppe is er heel blij mee. :) Jeej! :)
foto beppe jurk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: