Picture diary: Januari II

Afgelopen maandag lag er zomaar opeens sneeuw! En dinsdag, woensdag èn donderdag was het superglad en eigenlijk kon ik gewoon niet naar buiten. De week ging dus wat anders dan gepland, ik had zelfs drie dagen vrij van school. Gelukkig was vanaf donderdagmiddag alles weer normaal. Vrijdagavond had ik een feestje, zaterdag gewerkt, en gister ging ik uit eten. :)foto 01 Maandag lag er sneeuw! Het zag er zo mooi uit. :) Ik had op school een werklunch met Ilse en leraren! Over het evenement dat we met de Leeuwarder Courant organiseren. Heel leuk om alles aan de leraren te vertellen en ze waren zo enthousiast!foto 02
Dinsdag was alles (voor zover ik kon kijken) bevroren. Er hebben zelfs mensen geschaatst op de weg en dat had ik ook gekund, maar niet gedaan vanwege mijn arm. Ik was alleen even naar buiten om een foto te maken, en zelfs toen was ik al bijna gevallen. ;)foto 03
Ik had opeens heel veel tijd over! Dinsdag heb ik de jurk van mijn beppe afgemaakt, woensdag een rokje voor mijzelf.foto 04
Vrijdag was het feestje van Fronie! Suus en ik hadden Fronie ontmoet op Malta. Super lief dat ze ons uitnodigde voor haar housewarming. :)foto 05
We gingen ook op stap! Gezellig! :)foto 06
Zaterdagochtend na veel te weinig slaap moest ik al vroeg weg, even een koffie en ontbijt in de trein. Ik had niet echt honger want zat 2,5 uur daarvoor nog aan de patat. ;) Ik ging werken! En ik heb nieuw werk, ik werk nu in supermarkten om merken te promoten. Ik mocht de hele dag gezellig Kitkat uitdelen!foto 07
Ik nam heksenkaas mee voor ’s avonds, daar had ik zo’n zin in, echt heerlijk!foto 09
Maar zondag, gister, heb ik nog véél lekkerder gegeten! Ik ging uit eten met mijn ouders en beppe. We gingen naar een etentje dat mijn zus had georganiseerd en ze moest zelf serveren. Het eten was heerlijk! We kregen als voorgerecht tartaar.foto 10
Daarna kregen we schoolvis met gebrande bloemkool en schuim van karpertjes, en als toetje iets van chocola met chocolademouse en yoghurtijs. Ik heb echt OVERHEERLIJK gegeten! Jeetje wat lekker! :)

Deze week weer druk met school, donderdag moet ik mijn dummie presenteren en dat is een examenmoment, dus dat is wel even spannend. In het weekend ga ik weer werken, en op stap met Suus. :)

3 reacties op “Picture diary: Januari II

  1. I simply want to tell you that I’m new to weblog and honestly liked your web site. Very likely I’m want to bookmark your blog post . You really have excellent articles. Kudos for sharing with us your blog site.

  2. That is really fascinating, You are an excessively professional blogger. I have joined your feed and sit up for in the hunt for more of your fantastic post. Also, I’ve shared your website in my social networks

  3. Oeh ik zie heel veel yummy hapjes! ;)

    xxx Linsey from POSE-BLOG.com

    You can also check my BLOGLOVIN & FACEBOOK if you like! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: