Picture diary: Januari I

De laatste week van de vakantie! Ik ging maandag naar Suus, eindelijk weer! Ze was tien dagen op vakantie geweest naar Seoul dus we hadden veel te bespreken. :) Dinsdag ging ik samen met mijn moeder naar de Ikea, en kwam ik de perfecte kamer tegen voor als ik uit huis ga. Woensdag ging ik oliebollen bakken, of nouja, met Suus en Marike en hun pake toekijken hoe Suus haar ouders oliebollen bakten. ;) Donderdag ging ik oliebollen verkopen voor het korps, en ’s avonds oud&nieuw vieren bij Suus en haar familie! Vrijdag ging ik op nieuwjaarsdagvisite bij familie. En zaterdag en zondag heb ik niet zoveel gedaan. Lekker uitrusten zodat ik deze week weer naar school kan.foto 01 Eindelijk was Suus weer thuis uit Korea! Gezellig bijgekletst, en ik kreeg Koreaanse kadootjes, lief! :)foto 02
Dinsdag was ik met mijn moeder naar de Ikea, deze kamer wil ik volgend jaar wel als ik op mezelf ga wonen! Nouja geen grijze muur en misschien wat meer kleur. Maar verder, perfect! Het grote ‘inspiratie-bord’ vind ik echt geweldig.
foto 03
Waar ik eigenlijk voor naar de Ikea ging, de zweedse gehaktballetjes, haha! Heerlijk! Ik kocht ook nog drie schattige cactussen, wat handige dingetjes en een meter stof. :)foto 04
Woensdag ging ik naar Suus om te helpen met oliebollen bakken, of beter gezecht, eten. ;) Heel gezellig! En lekker. :)foto 05
En daarna hebben Suus en haar zus en ik Monopoly gespeeld! Ik was niet zo goed. :( Ik stond helemaal in de schulden, oeps.
foto 06
Donderdagochtend ging ik samen met mijn zusje en de rest van het korps, oliebollen verkopen. Het geld gaat naar  het korps! Daarna nog een lekkere mok chocolademelk, jammie. :)
foto 07
En ’s middags naar een vuurwerkshow in het dorp!foto 08
’s Avonds ging ik naar Suus om oudejaarsavond uit te zitten.foto 09
En ook met deze lieve mensen en meer die niet op de foto staan! Om twaalf uur gingen we proosten, en daarna hadden we vuurwerk.
foto 10
En later nog naar de vuurwerkshow in het dorp! Die was echt prachtig. :)

Ik heb verder helemaal geen foto’s gemaakt! Oepsieee. Vrijdag ging ik uitslapen en naar familie waar we hebben gegeten. En zaterdag en zondag heb ik eigenlijk helemaal niks gedaan, dus dat was ook niet echt foto-waardig.

Deze week ga ik eindelijk weer gewoon naar school! Vrijdag een feestje, zaterdag werken, en zondag uit eten. :)

6 reacties op “Picture diary: Januari I

  1. Hi I am so delighted I found your site, I really found you by error, while I was researching on Yahoo for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks for a tremendous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic job.

  2. tits in the woods http://motorlebentechnologies.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1424440 I then do on the boost and ankle handcuffs and locked them on and using a chunk of wire inbetween the handcuffs that left about ten inches of situation..

  3. I could bid his lop was rock-hard as a rock , too and now I’m stuck with 2 sleeping, horned up youthful studs.After ending my rubdown, I observe if I could fetch on the table with her.

  4. One arm is on the attend of my head as the other shoves my mitt away from your cum-pump so you can thrust your lollipop deeper into my gaging gullet.But, I belief you might fill it.

  5. Daniel laughed and said, I guess you’ll glimpse, James.I stopped and exiguous highly tranquil for what seemed relish for so lengthy that Evan ultimately asked, What’s Bad honey?I was visibly jiggling as I drew breath thru my teeth.

  6. At-First Protein we insist that no animal has eaten supply or flour containing GMOs and comes from
    a Grassfed resource.

    my weblog … New zealand Grass fed whey protein isolate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: