Outfits 2015

Wat was het vorig jaar leuk om al mijn outfits op een rijtje te zetten. Want een stijl kan heel erg veranderen! En met mijn outfitfoto’s kun je dat goed zien. Dit jaar was het echt verrassend. Sommige foto’s zijn zo leuk! Wat had ik leuke kleren aan!

De foto’s van het eerste halfjaar zijn allemaal in Malta gemaakt. Toch wel heel tof met die achtergrond. En lekker veel zomerkleding. :) Ik heb twee vakantiefoto’s uitgezocht om ook de outfits in Italië te laten zien van juli. En daarna de foto’s weer in Friesland.

Ik draag veel rokjes, maar ook steeds vaker een jurkje! Ik heb heel nieuwe dingen ontdekt zoals een recht/vormloos jurkje, en de coltrui!

Oh en ik heb helemaal geen outfitfoto’s van januari. Ik denk dat ik toen te druk bezig was met de voorbereidingen van Malta.

Februari
1 februari Maart
2 maart
April
3 april
Mei
4 mei
Juni
5 juni
Juli
6 juli
Augustus
7 augustus
September
8 september
Oktober
9 oktober
November
10 november
December

11 december

Alle outfits van 2014 kun je hier zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: