Mijn blog is 3 jaar! & TAG

Mijn blog is vandaag precies 3 jaar! En dat is eigenlijk best bijzonder. Al drie jaar ben ik foto’s aan het maken, artikelen aan het schrijven en dat alles komt zomaar online op het wereldwijde web. Dit artikel is mijn 523e artikel! Nog een leuk weetje:

” In de concertzaal in het Sydney Opera House passen 2.700 mensen. Deze blog werd in 2015 ongeveer 16.000 keer bekeken. Als je blog een concert zou zijn in het Sydney Opera House, zou het ongeveer 6 uitverkochte optredens nodig hebben voordat zoveel mensen het zouden zien. ” – Jetpack

Ik heb een leuke TAG ingevuld over het bloggen, waarbij is steeds 3 antwoorden moest geven, lekker toepasselijk. ;) Klik op lees meer om de TAG te lezen. happy birthday blog 3
1. Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
♥ mijn camera
♥ mijn laptop
♥ en… inspiratie

De laatste is wel lastig, ik heb iets nodig waar ik mijn artikel over kan schrijven. Iets leuks dat ik gemaakt heb, of iets wat ik heb meegemaakt.

2. Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
♥ goede foto’s
♥ goed geschreven artikelen
♥ een mooi lay-out

Ik vind scherpe foto’s eigenlijk wel het belangrijkst. Samen met een mooie lay-out ziet het er dan meteen netjes uit. Vaak staan in mijn picture diary nog weleens foto’s die met mijn telefoon in het donker gemaakt zijn, en als het dan wat donker is zijn de foto’s niet zo mooi. Maar over het algemeen vind ik mijn foto’s van goede kwaliteit! :) Dan nog een tekst die leuk is om te lezen, maar ook zonder spelfouten zit. Dan heb je denk ik een perfecte blog. :)

3. Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefst?
♥ school
♥ hoe mijn week was, de picture diary
♥ wat ik zelf heb gemaakt

Ik vind het het leukst om een artikel te schrijven over iets wat ik echt heb meegemaakt. Of het nu op school is, mijn hele week of wat ik zelf heb gemaakt. Om over een trend of iets dergelijks te schrijven vind ik ook leuk, maar ik denk altijd dat dat ergens anders toch ook wel al staat. Al vind ik het ook heel leuk om plaatjes te verzamelen van nieuwe collecties of sales. Maar echt iets van mijzelf is uniek, en dat vind ik het leukst.

4. Wat zijn de drie populairste posts op je blog?
Laatst schreef ik al een artikel over de best gelezen artikelen van 2015, en dat zijn ook de best gelezen artikelen ooit.
Favs: Kersttruien!
Review: Casting crème gloss
Eerste stagedag bij Charles & Ron

5. Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
♥ mijn lezers inspiratie geven om zelf ook kleding te maken of om hun eigen droom te gaan volgen
♥ naamsbekendheid, dat ik later mijn eigen ontworpen kleding misschien wel kan verkopen aan mijn lezers bezoekers :)
♥ een kijkje in mijn leven geven

Het is leuk om te schrijven over wat ik allemaal meemaak, en ik hoop dat mijn lezers het weer leuk vinden om dat te lezen! :)

6. Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
 Facebook
♥ Instagram
♥ Bloglovin
Via Facebook krijg ik mijn meeste lezers! Daar deel ik mijn artikelen elke keer, dat gaat automatisch. Op Twitter trouwens ook, maar volgens mij gebruiken er niet meer zoveel mensen twitter. Instagram is niet speciaal voor mijn blog, maar vind ik vooral heel erg leuk. Mijn link staat wel in mijn bio. Ook heb ik Bloglovin.

7. Wat zijn de drie voor- of nadelen van bloggen?
De voordelen:
♥ ik kan heerlijk schrijven, dat vind ik echt leuk
♥ de foto’s maken ook
♥ als ik bijvoorbeeld een half jaar op Malta woon, blijft iedereen op de hoogte :)

De nadelen:
♥ als ik iets leuks wil vertellen aan een vriendin, heeft ze het ‘al gelezen op de blog’
♥ ik ‘moet’ overal foto’s van maken
♥ ik kan er niet zo goed tegen als ik geen inspiratie heb of geen tijd heb en er daardoor geen artikelen online komen

Bloggen is echt super leuk! Maar natuurlijk zitten er ook nadelen aan. En soms is het helemaal niet zo leuk dat ik zoveel deel op het internet. En ik schrijf meestal over dingen die meemaak of kleding die ik zelf heb gemaakt, als ik het dan heel druk heb met andere dingen en een paar ‘saaie’ weken beleef, komen er geen spannende artikelen online. En daar kan ik heel erg van balen!

Maar verder is het heel erg leuk hoor! ;) Ik vind het ook heel bijzonder dat ik van de afgelopen 3 jaar een soort online dagboek heb.

8. Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?
♥ glowofbeauty.nl
strike-the-pose.blogspot.com
♥ datzitwelsnor.net 

Er zijn heel veel blogs die ik weleens bekijk! Maar deze blogs lees ik het liefst en kom ik steeds weer bij terug. De eerste blog gaat over fashion, beauty en het dagelijks leven. De tweede blog gaat echt over Fashion, er komen bijna alleen maar outfitpost voorbij, maar met prachtige en grappige foto’s. De derde blog staat vol met leuke diy’s. En ze maken alle drie prachtige foto’s, daar kan ik nog van leren! :)

9. Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
♥ fashion
♥ persoonlijk
♥ diy’s
Mijn favoriete onderwerpen. En ik vind het leuk als het heel erg persoonlijk is. En diy’s vind ik zó leuk. Ik krijg altijd veel inspiratie om zelf weer iets leuks te maken. Al komt er vaak niet zoveel van. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: