Ik stop ermee

Ik stop ermee?!?!! Ja. Met bloggen. Ik ben er helemaal klaar mee!

Het is heel gek om dit op mijn blog te zetten, ik had ook niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Al een paar weken twijfel ik aan het bloggen. Ik vind het vervelend dat ik mijn hele leven maar online zet, dat zomaar iedereen weet wat ik doe. En het is ook een vertekend beeld, want alle stomme dingen die ik meemaak zet ik niet online. Ik ‘moest’ (van mijzelf) overal foto’s van maken voor mijn picture diary, waardoor ik soms niet meer van het moment kon genieten. Altijd maar die foto’s. Als ik afspreek met mensen of ik zie ze zomaar, weten ze vaak al helemaal wat ik heb beleefd. Sowieso vind ik het zonde om altijd maar op mijn laptop te zitten, ik zou veel liever vaker offline zijn. Want een blog kost veel tijd.

Door al het getwijfel had ik op een gegeven moment voor mijzelf al besloten dat ik na mijn examen zou stoppen, ik moet immers toch sowieso voor school elke week een stukje schrijven over mijn examen. Dat blijf ik trouwens ook nog doen! Maar de andere artikelen werden daardoor heel lastig, het heeft geen zin om nog artikelen te gaan schrijven als ik toch al weet dat ik ga stoppen, want dan wil het niet meer.

Het bloggen is/was wel echt super leuk! Het is niet dat ik het drie jaar met tegenzin heb gedaan, ik vond het echt geweldig! Ik hou echt van foto’s maken en schrijven, en ik vind het leuk om dit met andere mensen te delen. Ik heb er ook heel veel van geleerd. Maar nu heb ik het gevoel dat het beter is om te stoppen. Misschien dat ik het bloggen wel heel erg ga missen, of dat ik op het HBO zit en daar dan heel graag over wil schrijven. Dan begin ik gewoon weer! We zullen het zien! Sowieso komt er elke woensdag nog één artikel online over hoe het gaat met mijn examen.

Dan nog voor jullie, mijn lieve lezers! Sommige van jullie hebben alle drie jaren mijn blog gelezen, sommige misschien nog maar kort. Maar iedereen heel erg dankjewel voor het lezen van mijn blog! Dat mijn blog zo vaak wordt bekeken, dat vind ik zo lief!

picture_244

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: