Examen: Deel 7

Ik ben deze week heel druk met mijn examen bezig geweest. Vorige week donderdag moest iedereen uit de klas haar dummie presenteren. De ontwerpen waren ‘af’. Super spannend om aan iedereen te laten zien! Maar ook heel erg leuk om al de ontwerpen van anderen te zien, er zitten zulke mooie collecties tussen!

De stoffen heb ik nog niet uitgezocht, dat vond ik heel vervelend. Daardoor kon ik de ontwerpen ook niet in kleur zetten. Ik weet wel al welke kleuren ik wil gebruiken, maar ik heb nog geen idee wat voor soort stoffen ik zal gaan vinden, dat is wel heel lastig. Binnenkort ga ik echt bij stoffenwinkels en markten kijken, ik hoop dat ik dan mooie stoffen kan uitzoeken.

Morgen, donderdag, moet ik mijn pasmodellen afpassen. En ze zijn al af! Ik heb de basismodellen van een rok, top, jurk en colbert gemaakt. Ik hoop dat alles goed past, dan kan ik de modelintekeningen maken. Dat is dat ik de patronen zo aan ga passen, dat het wordt zoals mijn ontwerp.matisse 2 mijn kleurenDe kleuren van mijn collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: