Examen: Deel 6

Morgen, donderdag, is een officieel examenmoment waarbij ik mijn dummie moet presenteren. Super spannend! Ik ben daarom afgelopen week nog heel druk in mijn dummie bezig geweest. Vooral met diepte, eerst maakte ik schetsen van hoe je diepte kunt zien in een platte tekenening. Ik heb schetsen gemaakt van kledingstukken, en ook al een paar proefjes gedaan, zoals op de onderste foto’s.

Ik heb nu de hele collectie getekend, zeven outfits in totaal. Misschien ga ik nog wat dingetjes aanpassen, maar ik ben er heel erg tevreden over! Nu wachten op de feedback die ik morgen krijg. Daarna ga ik verder aan de slag met de patronen en het naaien van de pasmodellen, want die moet ik volgende week afpassen.
diepte copydiepte 02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: