Shoplog: Den Haag & Amsterdam

Ik ben in Den Haag en in Amsterdam geweest, en in beide steden heb ik een beetje geshopt. :) Twee super leuke jurkjes. Rokjes vind ik heerlijk, maar sinds de zomer vind ik jurkjes ook héél erg fijn. En helemaal met een leuk printje. Nu heb ik een blouse-jurkje met streepjes, en een jurkje met rood-blauwe print die jullie ook al in de outfit-post zagen. Verder kocht ik nog een goudkleurige ketting, feestelijke sokken, een agenda en donkerrode lippenstift. :)foto 01 Dit jurkje is van de Primark! Ik vind een lange blouse als jurk heel leuk. Door de strepen zie ik er ook nog eens slanker uit, yes, haha. ;)foto 02
Deze ketting is ook van de Primark. Simpel en daarom makkelijk te combineren. :) Op de laatste foto over mijn coltruitje!
foto 03
De jurk van Monki! Wat een prachtige print, ik vind het echt geweldig.foto 04
Leuke sokjes! Het grijze glittert. Deze zijn ook van de Monki.foto 05
Weer een Moleskine agenda, de vorige beviel mij zo goed dat ik dit jaar gewoon weer dezelfde wilde. Bij de Bijenkorf zijn de agenda’s in de aanbieding met 30% korting.foto 06
En er is een Kiko winkel in Amsterdam, jeej! Ik kocht deze donkerrode lippenstift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: