Picture diary: December IV

Wat een leuke week! Ik had heerlijk vakantie. Dinsdag ging ik koffie drinken en eten met een vriendin die ik alweer lang niet gezien had! Leuk even bijkletsen. En woensdag en donderdag ging ik logeren in Amsterdam. Bij degene waar ik in huis woonde toen ik in Amsterdam woonde. Ook heel gezellig! En toen kwam kerst! Met heel veel lekker eten en gezellig met de familie.foto 0Afspreken met Monique! :) Eerst in het nieuwe koffie-tentje in Heerenveen, By Kees, echt een aanrader! Daarna nog bij haar thuis gegeten. :)
foto 01
Woensdag ging ik naar Amsterdam, ik zat heel lang in de trein dus kon ik mooi even werken aan mijn kersttrui. Ik had gewoon al mijn knutselspulletjes uitgestald! Gelukkig was het rustig. ;) Zie hier het resultaat!foto 02
In Amsterdam bij Isaiah en Joy, wat een schatjes! :)foto 03
En nog even de stad in. Wat is Amsterdam toch mooi! Deze week nog een shoplog van wat ik had gekocht, onder andere het jurkje dat ik droeg op tweede kerstdag. (zie hier)foto 05
Eerste kerstdag! Eerste en tweede kerstdag moest mijn zus werken, maar met mijn zusje en ouders heb ik lekker gegourmet.
foto 06
In plaats van lunch, lekkere hapjes op tweede kerstdag!foto 08 2
We deden samen spelletjes, dit zat in één van de kerstpakketten, heel leuk!foto 07
En tweede kerstdag ook weer lekker eten. Als toetje had ik semifreddo frambozensmaak gemaakt!foto 08
Derde kerstdag waren we wel met zijn allen! Dus derde kerstdag was ook het leukst. :) We hebben samen gekookt, spelletjes gedaan en weer heerlijk gegeten.foto 09
En de toetjes en het bij-de-koffie-gerecht waren super lekker, gemaakt duur mijn zus. :) Check de kerstman! :)

Deze week heb ik nog fijn vakantie. Vandaag ga ik naar Suus om alle verhalen van Seoul te horen. :) Ik ga met mijn moeder en zus een dagje naar de Ikea, en ik ga samen met Suus oud&nieuw vieren! :)

Een reactie op “Picture diary: December IV

  1. agossie dat lippie haha ze ligt zo lekker en rustig! leuke foto’s en een gezond 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: