Bye 2015 / Hello 2016

Het is oudejaarsdag! En daarom schrijf ik net als vorig jaar een artikel over het afgelopen jaar. :) Wat een ongelooflijk mooi jaar heb ik gehad! Mijn Malta-jaar. Ik ben een half jaar in Malta geweest en heb daar de tijd van mijn leven gehad. Ik ben op vakantie geweest naar België en Italië. En het tweede halfjaar zat ik in mijn examenjaar, en dat is ook superleuk!foto 01 De dag dat ik naar Malta vloog! Na 3 maanden voorbereiding was het eindelijk zo ver. Super spannend om zo lang ver weg van huis te zijn, maar ook super leuk om dit avontuur te beginnen.
foto 02
Ik ging naar Malta voor mijn stage. En wat heb ik het daar leuk gehad! Ik heb superveel geleerd, en we hadden heel lieve collega’s. Ook mochten we naar de bruiloft van Charles en Ron! Zo tof!
foto 03
Het hele samenwonen met Suus was geweldig! Ik mis het nu echt. Het was zo fijn om op mezelf te wonen, we hadden een heel appartement, zo dicht bij het strand en bij de uitgaansstraat. :) Ook maakten we nieuwe vrienden. En het was natuurlijk super gezellig. We hebben zo’n mooie tijd gehad!foto 04
En het was heel lief dat mijn ouders en later mijn zus op visite kwamen op Malta! We hebben zoveel dingen bekeken! En het is ook leuk omdat ze nu weten waar ik het over heb als ik over Malta praat. :)foto 05
Ik heb met dolfijnen gezwommen! Dat was zo gaaf! Het was echt een droom. We zagen de hele tijd in Malta een bord dat je met dolfijnen kon zwemmen, in de laatste week hebben we het gedaan. :) Wat een mooie dieren, en zo groot!foto 06
Eenmaal thuis in Nederland ging ik alweer snel weg, een weekje met mijn ouders en zusje naar België en Brussel! :)foto 07
En ik ging met Suus en haar familie voor drie weken naar Italië! Daar wilde ik ook al heel lang heen en het was super leuk dat ik met hun mee mocht. :) Ik heb een geweldige vakantie gehad!foto 08
En het laatste halfjaar was ik bezig met mijn examen!

Daarmee komen we ook al aan bij 2016, want als het goed is ga ik ‘volgend’ jaar mijn examen halen! :) En dan ga ik na de zomervakantie naar een nieuwe school, en dan echt op mijzelf wonen voor een paar jaar! Ik weet nog steeds niet naar welke school ik wil, dus dat wordt allemaal nog veel uitzoeken. Maar ik heb er heel erg zin in. :) En eerst nog hard werken voor mijn examencollectie. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: