Best gelezen artikelen 2015

Ik heb het hele jaar weer druk geblogt! Toen ik in Malta zat wel iets minder, maar we kwam sowieso elke week picture diary online. Het leek mij leuk om de best gelezen artikelen eens op een rijtje te zetten. Hier mijn 5 best gelezen artikelen van dit jaar!

Als eerste mijn artikel over kersttruien, dit artikel is nog van 2013, maar wordt steeds aan het eind van het jaar heel vaak bekeken! Als tweede mijn review over een haarverf van l’Oreal, die wordt ook heel vaak bezocht omdat er op google naar wordt gezocht.
Dan de artikelen vanuit Malta. Het derde artikel is van mijn eerste stagedag bij Charles & Ron! Dit is ook het artikel dat op één dag het allermeest bekekeken is. Mijn vierde best gelezen artikel is het artikel dat Suus roze haar had, en ik mijn haar blond had laten verven. En dan het vijfde beste artikel is de picture diary van de week dat ik naar Malta vloog. :)

1. Favs: Kersttruien!
kersttruien
Het is “helemaal hip” deze winter. Een groot rendier of een sneeuwpop op je trui! Fout? Ik vind het stiekem wel heel leuk.
Lees hier verder →

2. Review: Casting crème gloss
review haarverf loreal
Een paar weken terug kreeg ik zomaar een pakketje binnen, van een samenwerking tussen Kruidvat en l’Oreal Paris. In het pakketje zat haarverf! En wel de nieuwe Casting crème gloss van l’Oréal Paris.
Lees hier verder →

3. Eerste stagedag bij Charles & Ron
eerste stagedag
Maandag was mijn eerste stagedag bij Charles & Ron! Vrijdag waren Suzanne en ik al even langsgeweest en kregen we een rondleiding, maar maandag begon de stage echt. Ik was wel een beetje zenuwachtig, helemaal toen de bus ook nog eens een kwartier vertraging had.
Lees hier verder →

4. We hebben nieuw haar!
nieuw haar
Suus en ik zijn naar de kapper geweest! Suus wilde al lang haar hele haar knal roze, en zelf wilde ik graag mijn haar weer blonder. :)
Lees hier verder →

5. Picture diary: Januari IV
picture diary
Ik ben in Malta! Het is hier zo super super super gaaf! Het voelt zo gek om nu echt in Malta te wonen, een droom die uitkomt. :)
Lees hier verder →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: