Yesterday’s outfit: Met Suus!

Outfitfoto’s samen met Suus! In het setje dat Suus en ik samen kochten in de tweedehands winkel in Denemarken! De rok en het jasje horen bij elkaar gedragen, maar dat ziet er heel ouderwets uit. Suus stond het jasje prachtig, en ik vond de rok super leuk. Dus nu hebben we beide een deel! Gister gingen we naar een open dag op het Saxion, in Enschede. En droegen we allebei ons deel van het setje. :) Allebei gecombineerd met zwart en lakschoentjes!

Ik vind mijn rok zo leuk! De print vind ik heel gaaf. Met een zwart coltruitje en een ketting lijkt de ouderwetse rok wat moderner. :)
foto 01 foto 02 foto 03
Ik: top C&A, rok tweedehands, ketting Tally Weijl, schoenen Dr. Martens
Suus: top tweedehands, rok zelfgemaakt, schoenen Dick Boons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: