Picture diary: November III

Afgelopen week had ik mijn eerste rijles, zo spannend! De hele week was ik op school bezig met mijn examenopdracht. Ik maakte een rokje. Vrijdag ging ik naar een lezing van Alexandra Frida en in het weekend heb ik gewerkt. Kijk mee naar de foto’s!
foto 01 Maandag had ik mijn eerste (proef) rijles! En dit is geen foto van mij, want ik was veel te zenuwachtig om er aan te denken dat ik een foto moest maken, haha! ;) Het was super leuk! Ik moest al schakelen en dat viel echt tegen! Maar ik heb al 80 kilometer per uur gereden! :O Ik heb meteen een heel pakket, en ga over 2 maanden al afrijden! Jeej!
foto 02 copy
Ik kocht een dummy! Dit is een soort schetsboek op a4 formaat, en hier komt mijn hele proces in van het ontwerpen voor mijn eindcollectie.foto 03
Woensdagavond had ik een rokje gemaakt! (zie hier het rokje) Ik ben echt gek op de print.
En ik had twee knotjes in mijn haar! Beetje gek en daarom durfde ik het eerst niet, maar nu toch maar eens gedaan, hihi. :)
foto 04
Vrijdag ging ik naar een lezing van Alexandra Frida! Dat is een Nederlandse ontwerper, zij is de afgelopen paar jaar super gegroeid en zelfs naar de New York Fashion Week geweest. Echt heel erg gaaf om haar hele verhaal te horen.foto 05
En ik ging naar Specsavers voor een oogmeting. Ik moet een bril! Maar nu nog kiezen, er zijn echt te veel monturen, en niet één was perfect. Ik vond het super lastig, dus heb nog geen keuze gemaakt. Deze week nog maar eens kijken.foto 06
En toen kwam zaterdagochtend het vreselijke nieuws. Echt verschrikkelijk. Ik weet verder ook niet wat ik er over moet zeggen.
foto 07
Die dag moest ik werken, en kwamen we Sinterklaas tegen! En er zat gisterochtend een chocoladeletter in mijn schoen, lekker! :)

Vandaag heb ik weer een rijles, deze week ga ik weer bezig met mijn examen, en woensdag/donderdag/vrijdag ga ik naar Denemarken om een school te bekijken! Ik ben heel benieuwd!

Een reactie op “Picture diary: November III

  1. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I
    get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service?
    Thanks!

    Also visit my blog: garcinia cambogia free trial nz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: