Picture diary: Oktober II

Dit was een toeter-weekje! Ik speel bugel bij de fanfare de Harmonie van Akkrum, het korps van mijn dorp. En afgelopen zaterdag hadden we een groot concert! Het heette Vrienden van Akkrum live. ;) Het was super leuk, met allemaal artiesten. Maar het was wel een druk weekje want we moesten ook nog drie keer repeteren.

Verder ging ik gewoon naar school en maakte ik mijn korset af, en ik had mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe bijbaantje!
foto 01 1Ik moest nog knoopsgaten en knoopjes op mijn korset naaien, maar nu is hij echt af! Vrijdag gingen we hem afpassen, en zoals jullie al hebben kunnen zien op de foto’s zit hij heel goed. Dus nu kan ik hem inleveren! :)foto 01 2
Maandagavond hadden we repetitie van het korps en woensdag weer. Met artiesten! Super leuk om te horen hoe de muziek en zang samen klinkt.foto 02
Donderdag was mijn eerste werkdag. Ik schreef eigenlijk nooit iets over mijn vorige bijbaantje bij het bejaardentehuis (ik was toezichthouder), daar ben ik mee gestopt net voordat ik naar Malta ging. Toen ik terug kwam uit Malta ging ik heel erg hard aan het zoeken voor een nieuw bijbaantje, maar dat bleek echt super moeilijk! Met bijna geen ervaring en toch al 21 jaar oud, was ik nergens geschikt voor. Toen ging ik solliciteren voor promotiewerk… Eigenlijk alleen maar omdat ik niks beters meer kon krijgen. Maar na donderdag mijn eerste werkdag, vind ik het echt leuk! Ik liep voor Unicef langs de deuren. Het is niet heel tof werk, maar wel lekker buiten, een beetje praten met allemaal mensen en de collega’s zijn heel gezellig. :)
foto 03 1
Ik had motten en/of zilvervisjes in mijn kledingkast! Ohneee! :( Er zaten allemaal gaten in sommige stukken kleding. Dus ik heb een mega-schoonmaak gedaan. Twee vuilniszakken vol kleding weg gedaan. Alle kleding uitgewassen en mijn kast schoongemaakt. Ik heb nu alleen winterkleding in mijn kast, de zomerkleding ligt veilig op zolder. En nu hopen dat ze wegblijven. Als iemand nog tips heeft hoor ik het graag!
foto 03 2
Vrijdagavond en zaterdagmiddag weer repeteren! De puntjes op de i, en weer met de artiesten oefenen.foto 04
Daarna eten, nageltjes lakken, op advies van de dirigent twintig minuutjes op bed liggen. En omkleden! In plaats van ons tenue mochten we zelf iets leuks aan doen, zwart met rood. Eigenlijk heb ik een hekel aan rood dus ik heb al helemaal geen rode kleren, maar ik leende een rok van Suus! Toch best leuk zo. :)foto 05
En toen begon het concert! Ik zit ergens links, de rode rok dus. ;) Het spelen ging heel goed, en de artiesten waren geweldig!
foto 06
Johannes Rypma en Jelle B! De andere artiesten waren Syb van der Ploeg, Gé Reinder, Piter Wilkens, Elske de Wal en Brenda B. Geweldig om met hun op te treden!

Na alle muziek was er nog feest, dat was ook heel gezellig. :)foto 08
Zondag heb ik lekker uitgeslapen, pake en beppe kwamen op visite, en ik zocht eindelijk alle foto’s uit voor het Malta-fotoboek! Ik wil de foto’s echt in een album plakken, ik had al een mooi album gevonden waar 240 foto’s in kunnen, en die heb ik nu allemaal verzameld. Nu laten afdrukken en dan kan ik beginnen met plakken. :) En ik heb ook wat extra foto’s voor in lijstjes op mijn kamer, leukleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: