Today’s outfit: Unbeatable

Ik kreeg een héél erg leuk mailtje van Sans-online, ik mocht wat uitzoeken! Sans-online.nl is een website met kleding, schoenen en accessoires van onder andere Vero Moda en Vila. Op de site zag ik al heel leuke kleding. Een donkerblauwe flared jeans, een vest met ruitjespratroon en een mooi blouse-jurkje. Uiteindelijk koos ik voor een strakke rok en een t-shirt. Na de bestelling waren ze na één werkdag al thuis, fijn! De rok is prachtig en het shirt met de tekst ‘unbeatable’ is ook heel leuk!

Vandaag draag ik het als setje! Ik heb eigenlijk nooit een strakke rok aan maar dit is toch wel heel leuk. :) En het weer wordt al weer wat herfstig, dus de Dr. Martens kunnen ook weer uit de kast, jej! Nog een half-knotje, sieraadjes en vrolijke sokken om het wat minder netjes/zakelijk te maken. Ik vind het een leuke outfit!foto 01foto 02 foto 03 copy  foto 04 foto 05
top Jacqueline de Young – rok Vila
haarelastiek zelfgemaakt – sokken New Look – schoenen Dr. Martens
ketting Tally Weijl – armband H&M – horloge Regal – ring juwelier Malta

sans-online.nl

Een reactie op “Today’s outfit: Unbeatable

  1. Dietitians are the only nutrition professionals to
    be safeguarded by regulation (managed by the Health & Care Professions Council
    -HCPC).

    Here is my web blog … schools for holistic nutrition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: