Picture diary: Mei IV

Wat heb ik een leuke week gehad! Stage ging goed, onder de eerste foto zal ik eens wat meer vertellen over wat ik nu allemaal doe op stage. En afgelopen week hebben we nieuwe vrienden gemaakt! Vrijdagmiddag gingen we gezellig naar het strand, en toen werden we opeens uitgenodigd om samen met ze te eten. Met diezelfde mensen zijn we zondag ook weer naar het strand geweest.foto 01
Stage! We hebben er al 15 weken op zitten nu. Op de foto links zie je mij in een trouwjurk! Die moest ik even passen om te zien hoe de mouwen vielen, hoe leuk. :) Maar wat ik meestal doe is jurken maken. Er worden veel jurken op maat gemaakt voor klanten. De jurken moeten eerst zo simpel mogelijk in elkaar, dan komen de klanten passen, en daarna moeten ze weer worden veranderd en worden afgemaakt met voering en dergelijke. Eerst mocht ik meestal alleen de jurken maken voordat de klant ze ging passen. Maar nu mag ik steeds meer! Afgelopen week heb ik een hele jurk, en een bijpassend jasje gemaakt. Ook doe ik nog vaak handwerk, zoals kraaltjes vastzetten, knoopjes, haak en oogjes. We leren echt super veel, omdat we ook zo veel verschillende dingen mogen doen. :)
foto 02
Onder andere wat we gegeten hebben deze week! Toen Afra hier was hadden Suus en zij een afhaal pizzeria om de hoek gevonden, super handig, hihi. :) En we aten ook lekkere worteltjes, met Nederlandse gehaktballetjes, jamie!foto 03
Vrijdag gezellig eten met de Italianen en Maltees waar we mee naar het strand waren geweest. En wat is het geweldig om met zulke mensen te eten, zo uitgebreid! Het was heerlijk, en we hebben sinds tijden weer heerlijke kaas gehad. :)foto 04
Zaterdag selfie in de bus!foto 05a
Hier hadden we outfitfoto’s gemaakt! In Valletta, zo’n schattig straatje. Ik vind de balkonnetjes allemaal zo leuk. En wij maar precies voor al die auto’s gaan staan. ;)
foto 06
En dit was gister, zondag. We hebben heerlijk op het strand gelegen en gezwommen!foto 09 copy
Later verplaatsten we nog dichter bij het water. :)

Aankomende week lopen we gewoon stage. Maar dinsdag ben ik jarig, jeej!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: