Picture diary: Mei III

Alweer een week voorbij! Aan het begin van de week hadden we nog visite. We kregen vrij van stage, omdat we zo graag naar Comino en Gozo (de twee andere eilandjes van Malta) wilden en die cruises gaan alleen door de weeks. Vooral Comino is heel erg mooi. :) Dinsdagochtend ging Marike, de zus van Suus, alweer naar huis, en die dag gingen we nog met Jeltsje, mijn zus, naar Valletta en Sliema. Woensdagochtend moest ik Jeltsje alweer uitzwaaien! :( Super leuk dat we zo veel visite hadden afgelopen paar weken. En nu zit ik weer alleen met Suus op Malta, maar dat is natuurlijk ook super leuk. Wij vermaken ons hier nog wel! :)
foto 01 Maandag gingen we met een boot naar Comino en Gozo. Met Jeltsje was ik van de boot af gesprongen bij de Crystal Lagoon op Comino! Ik had een snorkelsetje gekocht (roze!), en het was prachtig! Het water is zo helder, ik zag allemaal gekleurde vissen en een kwal. foto 02
Daarna vaarden we door naar de Blue Lagoon. Dit is het mooiste strand van Malta. Het water is hier ook super helder. We hebben eerst even gegeten en daarna gingen we nog zwemmen.
foto 03
En toen weer verder met de boot, naar Gozo! We gingen in een busje over het eiland, maar helaas hadden we overal maar heel kort de tijd om te kijken. Het mooiste van Gozo is de Azure Window, een gat van 50 meter hoog in de kliffen.
foto 04
Maandag was de laatste dag van Marike, en dinsdag de laatste dag van Jeltsje alweer. We gingen nog even kijken in Valletta, souvenirs kopen, en in Sliema aan het water aten we een crêpe. Op Malta zijn een soort kleine winkeltjes waar je crêpes to-go kan kopen, ik had dit keer met Nutella en aardbei. Dat ga ik missen in Nederland (met nog vele andere dingen)!
!foto 05
’s Avonds nog een donut van de Donut-factory. :) En woensdagochtend wachtten we op de bus! Die Jeltsje naar het vliegtuig bracht, en mij op weg naar stage. Moeilijk om afscheid te nemen! :(

Woensdagmiddag hebben we maar weer eens boodschappen gedaan. Donderdag gingen we shoppen voor een bikini, en vrijdag op stap!foto 06
Zaterdag gingen we eerst naar het strand, en daarna naar een boatparty! Met een boot naar Comino, zwemmen, en op de boot een DJ en onbeperkt drinken. :) Helaas was het weer niet echt goed, het stormde, en daarom gingen we niet naar Comino om te zwemmen. Maar het feest was wel super leuk!foto 07
Zondag zijn we naar het strand geweest. En ’s avonds hebben we ons vliegticket geboekt. Helaas komt aan Malta ook een keer een einde. Na stage hebben we nog een kleine twee weken om te genieten van het mooie eiland, het weer en de feesten, en dan komen we 9 juli alweer thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: