Today’s outfit: Stippen

Vandaag heb ik mijn nieuwe rokje aan! :) Het was heerlijk weer, we hebben lekker gewandeld en buiten gezeten. En foto’s gemaakt bij Spinola bay, dit is vlak bij ons appartementje. Hier liggen allemaal schattige bootjes. Ik combineer mijn rok met met stipjes met een simpele top van Vogue Nederland en All Stars. En ik heb eens iets anders met mijn haar gedaan! :) Ik vind zo’n half-knotje echt leuk.
foto 01 foto 02 foto 03 foto 04
top Vogue – rok zelfgemaakt
ketting Forever 21 – horloge Regal – armband H&M – armband Souvenirswinkel
schoenen Converse

Een reactie op “Today’s outfit: Stippen

  1. I pay a quick visit each day a few web pages and blogs to read articles or reviews, but
    this weblog provides feature based articles.

    Also visit my blog: raspberry ketone and garcinia cambogia free trial (Leesa)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: