Picture diary: Maart V

Weer een weekje voorbij, Suus en ik zitten nu al meer dan 9 weken op Malta! Deze week was het een paar dagen héérlijk weer. We hadden zelfs al het idee om in de zee te gaan zwemmen, maar waarschijnlijk is het daar nog wat te koud voor, en het waait ook nog eens hard. De stage was deze week weer leuk, en ik heb gister voor het eerst met thuis geskypet! :)
foto 01 Op ons lievelingsplekje zonnebaden! Ik heb ook maar vast zonnebrand aangeschaft. En maandag heb ik mijn leuke spijkerjasje gekocht, de winterjas kan echt niet meer!foto 02
Dinsdag, wachten we een uur op de bus, komt de overvolle bus eindelijk, zegt de chauffeur doodleuk ‘ik ben even weg, ik heb een afspraak bij de dokter!’. Ongelofelijk!foto 03
Die middag at ik voor het eerst een crêpe, super lekker! Ik had met banaan en chocolade. :) ’s Avonds ging ik bezig met een nieuwe top voor mijzelf, hij is bijna af maar helaas kan ik thuis niet locken, dus dat moet nog op stage.foto 04
Weer op ons lievelingsplekje met heerlijk weer, en een date! Dit deeghapje met dadels is echt heel lekker.foto 05
Op stage, ik maakte het oogje van een haak-en-oogje met de hand!foto 06
Elke dag zelf koken, ik begin het echt leuk te vinden! :) Vrijdagavond ben ik nog op stap geweest.foto 07
Gister heb ik voor het eerst sinds ik in Malta ben geskypet! Heel leuk om mijn ouders, zusjes, Dyo en beppe even te zien. :) En ’s avonds ging ik weer op stap.foto 08
Vandaag was het weer heerlijk weer, en nadat ik lang heb uitgeslapen, hebben Suus en ik een lange wandeling gemaakt, dit is de boulevard in Sliema. :)

Tot volgende week!

Een reactie op “Picture diary: Maart V

  1. Fijne foto’s! Wat ziet die crêpe er lekker uit en is het daar mooi weer!! Fijne komende maand :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: