Charles & Ron Fall15

De collectie van Charles & Ron! De collectie is afgelopen zondag geshowd op de New York Fashion Week, hoe gaaf is dat! Suus en ik hebben ook nog een beetje meegeholpen met de collectie, maar hij was al bijna af. Wij hebben nog de laatste dingetjes gedaan, zoals labels en knoopjes en haak en oogjes met de hand er aan vast maken. En Suzanne mocht de kleding een keer allemaal aan om door te passen!

De collectie is echt prachtig. De collectie is voor het najaar van 2015, en heet Wired Bloom. Geïnspireerd op een bloem die vroeger gemaakt werd van zilverdraad, en als geschenk werd gegeven aan bijvoorbeeld een koningin die Malta bezocht. De bloemetjes werden vroeger gemaakt van heel dun zilver of goud draad. Voor de collectie zijn ze gemaakt in paars en groen, je kan ze zien op de kettingen op de één na laatste foto, maar ze zijn ook gefotografeerd en uitvergroot voor een print.
foto 01 foto 02 2 foto 02 foto 03 foto 04 foto 05
De foto’s zijn gemaakt door Carlton Agius.

Een reactie op “Charles & Ron Fall15

  1. Wauw prachtig! Wat leuk dat je mee hebt mogen helpen. Mooie collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: