Review: Casting crème gloss

Een paar weken terug kreeg ik zomaar een pakketje binnen, van een samenwerking tussen Kruidvat en l’Oreal Paris. In het pakketje zat haarverf! En wel de nieuwe Casting crème gloss van l’Oréal Paris.

” Wil je stralen met een nieuwe haarkleur maar geen grote kleurverandering? Dan is Casting Crème Gloss iets voor jou! De levendige nuances geven jouw haarkleur een extra dimensie en stralende glans en zorgen voor een natuurlijk resultaat dat bij je past. … De kleur houdt tot 28 wasbeurten, dus je kunt weer gemakkelijk van haarkleur veranderen. Perfect voor iedereen die de stap naar een permanente haarkleuring te groot vindt! ”
l’Oréal Paris

Nou dat leek mij wel wat! Ik durf mijn haar niet permanent te verven, maar was wel heel benieuwd hoe een andere kleur mij zou staan. Dit is perfect dus! Ik kreeg twee kleuren, 834 Toffeelicious en 734 Honey Crumble. Ik testte Toffeelicious en mijn zusje Honey Crumble!
Review Casting crème gloss 834 Toffeelicious 734 Honey Crumble

Dit zijn de producten! Ik kreeg er ook een fijne shampoo en conditioner bij. :)Review Casting crème gloss 834 Toffeelicious 734 Honey Crumble
Lekker aan het verven! Mijn zusje deed mijn haar, ik deed het haar van mijn zusje. Ik heb vaker het haar van mijn andere zus geverfd, en het viel mij op dat deze verf minder makkelijk aan te brengen was. De verf verdeelde minder goed over het haar. Wat wel een heel positief punt is, er zit een soort parfum door de verf heen, waardoor het lekker ruikt! Geen stank naar ammoniak (zit er ook niet in) of rioollucht, maar gewoon een lekkere geur. De verf hoeft maar 20 minuten te blijven zitten, dan kun je het uitspoelen en nog verzorgen met een fijne conditioner.Review Casting crème gloss 834 Toffeelicious 734 Honey Crumble
834 Toffeelicious Het resultaat! Links voor, en rechts na. Eerst schrok ik wel, want ik had verwacht dat mijn haar meer geel-blond zou worden. Maar ik heb even goed op het pakje gekeken en er hoort wel echt een soort rode gloed overheen. En na even wennen vind ik het leuk! Het is ook maar net hoe het licht erop valt, want de meeste mensen valt het niet eens op dat ik mijn haar heb geverfd. Een leuke subtiele kleurverandering!Review Casting crème gloss 834 Toffeelicious 734 Honey Crumble
734 Honey Crumble En dit is het resultaat van mijn zusje! Het haar is iets donkerder en egaler, en heeft een soort bronzen glans. Het lijkt ook gezonder en niet meer ‘grauw’. Leuk dus!

Vergeleken met andere haarverf is deze niet heel makkelijk aan te brengen, maar de verf heeft wel een heel fijne geur. De kleur houdt tot ongeveer 28 wasbeurten, dus het zal ongeveer 2 maandjes blijven zitten denk ik. Ik ben er blij mee! Doordat het maar een subtiele verandering is, is dit een veilige optie om eens een andere kleur te proberen. Mij lijkt het heel leuk om ook nog eens een andere haarkleur te proberen, hoe zou iets donkerder mij staan? Misschien als ik weer terug uit Malta ben. De shampoo en conditioner waren ook fijn! Mijn zusje testte ze en zei dat de conditioner het haar heeerlijk zacht maakte.

Heel erg leuk dat ik de Casting crème gloss mocht uitproberen!

11 reacties op “Review: Casting crème gloss

 1. Pingback: hdmobilesex.me

 2. Pingback: 3317b98gRMY

 3. Pingback: hd videos tubepla.net212 afeu23na1095 abdu23na33

 4. Pingback: tubepla.net download670 afeu23na1563 abdu23na84

 5. Pingback: jigdf43g6503 afeu23na2890 abdu23na28

 6. Pingback: freshamateurs865 abdu23na283 abdu23na76

 7. Pingback: newtube sirius588 abdu23na8277 abdu23na82

 8. I think your page needs some fresh articles. Writing manually takes a lot
  of time, but there is tool for this boring task, search
  for; Boorfe’s tips unlimited content

 9. Hii!!
  Leuk om de resultaten te zien!
  Ik zit erg te twijfelen om mijn haar te verven, dus casting creme gloss leek mij een goede oplossing. Aangezien ik met vorige producten nogal slechte ervaringen heb, vroeg ik mij af of deze kleur er met 28 wasbeurten echt weer uit is. Ik heb zelf een haarkleur gelijk aan die van jou, en wilde graag de kleur die je zusje heeft.

  Groetjes Aniek

 10. Pingback: Mijn blog is 3 jaar! & TAG | what ri likes

 11. Pingback: Best gelezen artikelen 2015 | what ri likes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: