Shoplog: Dr. Martens en Groningen

Ik heb ze! Prachtige Dr. Martens! Toen ik een collage had gemaakt en de schoenen had gepast in winkel, wist ik zeker dat ik ze wilde hebben! Ik ben uiteindelijk voor lage en lakleer gegaan. Ik had ze besteld via Sarenza. De levering duurde helaas wat langer en ze moeten nog goed ingelopen worden, maar ik ben er super blij mee. :) Ook ging ik vandaag even naar Groningen met Suzanne. Ik kocht hele leuke sokken bij de Sacha, ik vind het zo leuk als er van die roeseltjes boven je schoenen uit komen. En ook kocht ik heel schattige oorbelletjes bij Pieces, het lijken net van die plak-oorbelletjes van vroeger! :)foto 01 copyfoto 02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: