Eigen webshop online!

Vandaag is een droom uitgekomen! Samen met twee klasgenoten, Suzanne en Inge, heb ik een webshop gemaakt, en vandaag is hij online gekomen! We hebben de webshop gemaakt voor een schoolopdracht, voor ondernemen. We moesten een heel ondernemingsplan maken, en ondanks heel wat vertraging omdat alles toch wat moeilijker was dan we hadden bedacht, is het toch gelukt. Het leek mij lastig om samen te werken, omdat ik een heel andere stijl heb, een beetje ouderwets maar toch ook innovatief, maar doordat we alledrie een eigen pagina hebben kon ik echt mijn èigen collectie maken. Ik vind het zo ontzettend gaaf! Afgelopen maandag hadden Suzanne en ik de fotoshoot, en vandaag kwam de webshop online! Het ziet er zo mooi uit, ik ben er echt heel blij mee.

Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op de webshop ristyles.nl, bij de eerste 15 bestellingen krijg je een gratis tote-bag!

Bekijk de webshop door op het logo te klikken:logo foto modellen 2 Mijn producten
foto 1 foto 2
rok 25,00 – top 20,00 – tas 6,00 – haarband (ook verkrijgbaar in blauw) 6,00

Producten Suus
foto03
top 20,00 – haarband 6,00 – rok 20,00
foto modellen

 

3 reacties op “Eigen webshop online!

  1. Pingback: Picture diary: III | what ri likes

  2. Wauw supergaaf! Leuke stijl ook! :) Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: