Dr. Martens

Waar ik Dr. Martens van ken? Mijn moeder droeg ze altijd. En ik vond ze heel erg lelijk, haha! Nou dat is veranderd. Want ik vind ze nu echt prachtig. Ik was er al een tijdje naar aan het kijken, en toevallig kwam mijn moeder vorige week thuis met een paar Dr. Martens. Ik ben jaloers! Nu wil ik ze zelf ook. :) Het is wel belangrijk hoe je ze combineert, maar ik vind dat het heel erg leuk staat bij jurkjes en rokjes. Hier een paar outfitfoto’s van andere bloggers! En nu moet ik nog kiezen, wil ik een leuk kleurtje of klassiek zwart? En wil ik lage of hoge? Ik vind ze allemaal zo gaaf! :)
collage dr martens
Lisa Alice le-happyEbba Zingmark
thenativefox stookpook – thenativefox

Een reactie op “Dr. Martens

  1. Pingback: Shoplog: Dr. Martens en Groningen | what ri likes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: