Outfit: Black dress

Toen ik vanochtend voor mijn kast stond wist ik ècht niet wat ik aan moest vandaag. Ik wilde graag een blouseje aan dat ik in Arnhem bij een vintage winkel had gekocht, maar dat bleek onmogelijk. Ik heb niets in mijn kast wat erbij past, en ik heb nog bij mijn zus in de kast gekeken maar zij had ook niks. Zo jammer want ik vind het blouseje wel erg leuk!

Maar ik moest dus iets anders bedenken, en na al een aantal setjes gepast te hebben, zag ik dit leuke jurkje hangen! Simpel zwart, maar toch erg mooi. Geen little black dress, maar wel zo’n jurkje dat altijd kan. Hij zou heel netjes zijn met hakjes, maar zo met All Stars en een knotje is het lekker casual.

Mijn zus heeft de foto’s gemaakt. :) Ik vind de locatie niet zo mooi, ik had verwacht dat het op de foto’s niet zo erg zou zijn, maar de auto’s vallen wel heel erg op… Maarja de outfit is wel leuk! :)foto 01 foto 02 foto 03

jurk H&M – schoenen Converse
haarelastiek Brandy & Melville – zonnebril Bershka – horloge Regal

Een reactie op “Outfit: Black dress

  1. Ah wat leuk! Ik vind de accessoires ook heel erg leuk, de zonnebril en het elastiekje! :) ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: