Nikie Outfits

De Nikies! Het is opeens normaal om in hardloopschoenen over straat te lopen, en het is nog fashionable ook. En ja, ook ik vind dit een erg leuke trend. Anderen staat het altijd super leuk, dus toen ik vorige week in Arnhem was heb ik ook verschillende Nikies gepast. Maar is dit wel mijn ding? Het staat heel leuk bij een spijkerbroek en simpele top, maar laat ik nou nooit een spijkerbroek dragen. Daarom ging ik op zoek naar outfit-inspiratie, hoe combineren andere bloggers hun Nikies? En er zijn ook nog zoveel soorten, kies je dan voor simpel zwart of wit, of voor een paar met felle kleurtjes? De onderstaande bloggers vind ik het echt tof staan. Het kan dus wel echt met een rokje of jurkje! Zal ik het erop wagen? Of zal ik het gewoon bij mijn All Stars en oude-oma schoentjes houden. ;) Lastig! Maar hier in ieder geval een paar leuke outfits.

fotos

lovelybylucy – theczechchicks – sixfeetfromtheedge – itislikepassionforpeanutbutter

Een reactie op “Nikie Outfits

  1. Hi Riemke,

    Zie dat je me foto hebt gebruikt! Super leuk en dank je wel.
    Is nog een foto van me oude blog. Sinds een paar maanden ben ik een nieuw blog begonnen.
    http://www.trendbutter.com Met nog meer sneaker/nike outfits ;)

    Xx Valerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: