Modeshow van school!

Gister liep ik mee met de modeshow van school, die wordt elk jaar gehouden en de examenkandidaten showen hun eindcollectie dan ook. Elke klas moest een keer over de catwalk met een eigen gemaakt kledingstuk. Onze klas moest in de pantalon, die we begin dit schooljaar hadden gemaakt. Ik had de broek hier nog niet laten zien, dus daar ook nog even duidelijke foto’s van! Ik was geïnspireerd door de sterren, en heb een soort zonnestelsel op mijn broek gemaakt. De broek is wel anders geworden dan ik had verwacht, ik heb nu een heel sportieve outfit aan, niet helemaal mijn style, maar wel leuk!

We hadden woensdag even geoefend, en gistermiddag generale repetitie. Sommige moesten alleen over de catwalk, en sommigen met zijn tweeën. Ik moest samen met Inge. Gistermiddag werd de make-up gedaan, en ’s avonds waren de twee shows. De show was leuk en het lopen ging helemaal goed! Er zat niemand van mij in het publiek dus ik heb niet echt foto’s van de show, maar ik ben wel even met mijn outfit op de foto geweest en dat wilde ik toch even met jullie delen! :)

foto 01
Met Inge!
foto 02
Mijn broek.
foto 03 foto 05
Met een paar klasgenootjes. :)

Mijn outfit: top H&M – broek zelfgemaakt – schoenen Sacha – armband H&M

7 reacties op “Modeshow van school!

 1. Please let me know if you’re looking for a author for your
  blog. You have some really great posts and I believe I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some articles for your blog
  in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested.
  Regards!

 2. I am always browsing online for posts that can help me. Thanks!

 3. You could certainly see your expertise within the paintings you write. The sector hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. At all times go after your heart.

 4. I’m just writing to let you know what a terrific encounter my friend’s child enjoyed using your webblog. She learned a wide variety of things, not to mention what it’s like to possess an awesome teaching nature to let other individuals smoothly know just exactly various problematic issues. You actually surpassed her desires. I appreciate you for giving the priceless, trusted, explanatory and easy guidance on this topic to Evelyn.

 5. Great tremendous things here. I¡¦m very satisfied to peer your article. Thanks so much and i am taking a look ahead to contact you. Will you please drop me a e-mail?

 6. I just want to mention I’m newbie to blogging and site-building and actually loved this page. More than likely I’m planning to bookmark your website . You really come with amazing stories. Regards for sharing with us your website page.

 7. Leonie on 6 juni 2014 at 16:35 said:

  Was gezellig! Leuke foto’s! Ik sta op je blog, woehoee!! Haha :) xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: