H&M denim collectie van gerecyclede kleding

Afgelopen jaar stonden er in alle H&M winkels ‘prullenbakken’ waar je je oude kleding in kon gooien. Deze kleding zou dan worden gerecycled. Jammer genoeg had ik niet door dat het alleen in 2013 was, anders had ik ook wat gebracht!

Maar de eerste collectie van deze gerecyclede kleding is er al! Het is een kleine collectie met 5 items, 3 spijkerbroeken, een spijkerjasje en een giletje. De kleding bestaat voor 20 % uit gerecyclede vezels (als er meer in zou zitten, gaat de kwaliteit van de kleding achteruit). Lekker milieuvriendelijk dus! Ik vind het een hele leuke actie van H&M.

Ik ben niet zo van de spijkerbroeken, maar de lichte vind ik wel erg leuk! En het giletje lijkt mij ook heel leuk. De kleding komt eind februari in de winkel.

collage

Een reactie op “H&M denim collectie van gerecyclede kleding

  1. I simply want to mention I am just beginner to blogging and certainly savored this web page. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You surely have incredible article content. Thanks a lot for sharing with us your web site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: