Today’s outfit

Vandaag ben ik naar Twilight Breaking Dawn part 2 geweest! Ik had de andere films van Twilight gewoon thuis gezien, maar  ik vond ze zo leuk dat ik deze film in de bioscoop wilde zien. Een mooi gevecht, waarbij iedereen vecht voor het dochtertje van Bella en Edward. Veel vampiers en wolven, actie en romantiek. En een heel onverwacht einde. Wel jammer dat we in een mini zaaltje zaten, maar wat een vette film!

Ik ging samen met mijn zus, en we gingen voor de film nog even shoppen, ik heb een blousje bij de H&M en nieuwe schoenen gekocht! Die ik ook aan heb op de foto’s. De terugreis, in de trein hadden we een hele coupé voor ons zelf! Dus hebben we even outfitfoto’s gemaakt! In ieder geval origineel, hahaha.


Mijn nieuwe schoentjes!

Mijn zus&fotograaf (:

blouse Only – sjaal Accessorize – rokje H&M – tas Primark – schoenen Schoenenreus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: