Even voorstellen

En hier heb ik dan zo lang op gewacht. Ik begin aan mijn eerste artikel. Ik droom  al een hele tijd van een eigen blog. dus mijn goede voornemen van 2013 werd een eigen blog maken. Er zweefden al allemaal ideeën in mijn hoofd. En nu is het eindelijk zover dat ik de stap heb gezet…

Wie ik ben? Ik zal mij even voorstellen.
Ik heet Riemke en ik ben 18 jaar oud. Op dit moment zit ik midden in het eerste jaar van de opleiding Mode Design, ik doe MBO, niveau 4. Mijn dromen zijn groot, later wil ik graag mijn eigen kledinglijn! Ik hou van shoppen, naaien, tekenen, en leuke dingen doen met vrienden en familie.

Bloggen lijkt me super leuk! Ik wil gaan schrijven over mode, beauty en  lifestyle. Ik zal proberen elke week een paar artikelen te schrijven, dus ik zou het leuk vinden als je mijn blog vaker komt bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation

 
Jetpack
%d bloggers op de volgende wijze: